Het Kasteel van Isenbourg is gelegen in een rustige omgeving tussen de wijngaarden en de vlakte van de Elzas, het heeft 41 charmante kamers, allemaal verschillend en uniek, maar met een elegante inrichting en meubilair uit de tijd. Onze charmante, comfortabele kamers in het kasteel bieden een ontspannend uitzicht over ons boomrijke park en de wijngaard, of een panoramisch uitzicht op het dorp Rouffach, de vlakte van de Elzas en Clos Isenbourg.

Beste Prijs Garantie

Kamer Superior

Jouy-stoffen, mooie kleuren en meubelen in stijl karakteriseren de inrichting van deze ruime en elegante kamers die u een authentieke omgeving bieden en een onvergetelijk uitzicht op Clos Isenbourg en de vlakte van de Elzas. Dé manier om de streek en het leven op een kasteel te ontdekken.

Kamer Deluxe

Onze unieke De Luxe kamers zijn ruim, luxueus en comfortabel: de een heeft een wintertuin en een eigen terras, de ander een open haard of een plafondschildering… Allemaal hebben ze meubelen in stijl, een elegante, sfeervolle inrichting die past in de omgeving en uitzicht over het park of de wijngaarden, om er even helemaal uit te zijn en te genieten van de Franse levenskunst.

Junior Suite

De combinatie van Jouy-stoffen en stijlvolle meubelen zorgt voor een verzorgde en sfeervolle inrichting van deze charmante suite op de 2e etage van het Kasteel. Onze Junior Suite biedt u een panoramisch uitzicht op Clos Isenbourg, op het oude centrum van Rouffach en, in de verte, het Zwarte Woud en de Zwitserse Alpen. Met zijn zithoek met slaapbank is het een ideale suite om met het gezin de charme van het Franse kasteelleven te beleven!

Suite Siegeberg

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een herenhuis met typische Elzasser charme, vlakbij het kasteel en is ideaal met het gezin of vrienden. Het bestaat uit 2 kamers een zitkamer en een grote badkamer. De suite is stijlvol ingericht en biedt uitzicht over de wijngaarden. Een verblijf in dit sfeervolle, comfortabele appartement belooft een mooie herinnering!

Kamer Classic

Kleine, intieme kamers, met een sfeervolle inrichting, gelegen in ons Paviljoen Nanthilde op 50 meter van het Kasteel.

Kamer Tradition

Deze gezellige, comfortabele en elegant ingerichte kamers op de begane grond, op het niveau van de tuin of de eerste etage van het kasteel bieden u een ontspannend uitzicht op het park.