Het Kasteel van Gilly heeft 48 kamers gelegen in het kasteel of in de twee paviljoenen uit dezelfde periode: het Paviljoen du Père Abbé of het Paviljoen des Jours. Alle kamers zijn elegant ingericht, in de stijl van de omgeving, maar met modern comfort. Ze bieden een prachtig uitzicht op de Franse tuin, het dorp of de rivier La Vouge.

Beste prijs garantie

Kamer Classic

Deze kamers zijn allemaal gelegen in de vleugel van het kasteel die in de 17e eeuw werd gebouwd.

Kamer Tradition

Deze kamers zijn ruimer en hebben allemaal mooi uitzicht op de Franse tuin.

Kamer Superior

De kamers zijn ruim en comfortabel en de meeste bieden een mooi uitzicht op de Franse tuin of het dorp. Sommige, die in het charmante “Pavilllon de Jours” gelegen zijn hebben uitzicht op het park en de slotgrachten.

chambre charme bourgogne

Kamer Deluxe

Zeer ruim en comfortabel, elegante inrichting met aandacht voor het oorspronkelijke karakter, zichtbare dakspanten, oude plavuizen… De kamers bieden een mooi uitzicht op de Franse tuin of het dorp.

Junior Suite

De junior suites bestaan en een zitkamer met bank, fauteuils en salontafel. Bij de inrichting is veel aandacht besteed aan het behoud van originele details en het tot uiting laten komen van het unieke karakter van de ruimtes in deze oude verblijfplaats van priesters van de orde van Cîteaux: prachtige lambrisering in de ene kamer, een open haard van natuursteen in de andere, edele gordijnen. 56m2

Suite du Père Abbé

Can be reached by a magnificent staircase that passes over the moat

Duplex du Père Abbé

Small house in the garden