Het Kasteel van Ile heeft 62 elegant ingerichte kamers in de sfeer van de herenhuizen uit de 19e eeuw. Ze zijn gelegen in het oudste gedeelte van het Kasteel of in het meest typisch Elzasser gedeelte. Ze bieden een prettig uitzicht over de rivier Ill of het dorpje Ostwald.

Beste prijs garantie

Suite ILL

In dit luxe, rijk gedecoreerde appartement (110 m²) zijn grandeur en discretie gecombineerd.
De eigen sauna en het grote verscholen terras met bloemen garanderen u een idyllisch, romantisch verblijf. Geniet ook van de grote zitkamer – en de werktafel in de alkoof, van de elegante slaapkamer en de grote badkamer met hoekbad

Suite Familie

Dit appartement (70 m²) met twee verdiepingen is gelegen in het historische gedeelte van het kasteel en is ideaal voor een verblijf met vrienden of het gezin.
Op de begane grond: een slaapkamer met badkamer en een grote gezamenlijke zitkamer. Op de eerste etage: een slaapkamer met badkamer met een groot hoekbad

Junior Suite Chateau de l'Ile

Junior suite

Gelegen in het historische gedeelte biedt dit kleine appartement twee verschillende kamers: een slaapkamer en een zitkamer met slaapbank. Een van beide heeft een ruim terras (met supplement) (39 m²)

Chambre Château Strasbourg

Kamer Kasteel

Gelegen in het historische gedeelte, elegante en ruime kamer. De hoogte van het plafond, de gipsprofielen, de alkoof en een salon waar het voorname karakter van het gebouw zich laat ervaren. Elke kamer is uniek en sommige hebben een romantisch balkon (met supplement) (35 m²)

chambres château de l'Ile

Kamer superior

Lichte romantische kamer met een balkon dat uitkomt op de pastoorstuin of de beboste oever van de Ill. Ideaal om in alle rust in de zon te ontspannen! (22 m²)

Kamer Tradition

Gezellige, lichte kamer met een groen uitzicht op de rivier of het dorp (22 m²).

Chambre Tradition Château de l'Ile

Kamer Classic

Zolderkamer met uitzicht op de beboste rivieroever, een intieme en ontspannende kamer (18 m2).