Le Choiseul heeft 30 kamers gelegen in de drie gebouwen die Le Choiseul vormen: Maison de l’Ermite, Maison du Duc en Maison de l’Apothicaire.

Ze bieden een prachtig uitzicht op de Italiaanse tuinen, de Loire of het kasteel van Amboise.

Beste prijs garantie

Hotel Amboise Junior Suite

Junior suite & Suite

De Junior Suites hebben uitzicht op de Loire en/of de tuinen, ze zijn geschikt voor 2 personen of een familie (ze zijn samengesteld uit twee kamers die met elkaar in verbinding staan: één met een groot tweepersoonsbed en één zitkamer met een eenpersoonsbed (Junior Suite) of een slaapbank (Suite) en bieden alle ruimte, voorzieningen en comfort. U heeft beschikking over een compleet ingerichte badkamer met bad en eigen toilet.

Hotel Amboise Chambre Deluxe

Deluxe Kamer

Dit zijn stijlvolle, mooie, grote kamers met een zitgedeelte en een eigen terras. De elegante inrichting onderstreept het warme karakter van deze kamers die rust en sereniteit uitstralen. U heeft beschikking over een compleet ingerichte badkamer met bad en eigen toilet.

Superior Kamer

Deze kamers zijn ruim, licht en aantrekkelijk ingericht. Ze bieden comfort en intimiteit en hebben uitzicht op de Loire, het kasteel van Amboise of de Italiaanse tuinen. Een verfijnde omgeving en hoog kwaliteitsniveau. Ze zijn voorzien van een compleet ingerichte badkamer met bad en eigen toilet.

Tradition Kamer

Charmante, gezellige kamers, sommige onder het dak met zichtbare balken, uitkijkend over de Loire of de Italiaanse tuinen. Ze zijn voorzien van een compleet ingerichte badkamer met bad en eigen toilet.