Het Kasteel van Artigny heeft 56 kamers gelegen in het kasteel of er tegenover, in het Paviljoen van Ariane of de Cité des Parfums.
Alle kamers zijn elegant ingericht, in de stijl van de omgeving, maar met modern comfort. Ze bieden een ontspannend uitzicht over de vallei van de Indre, de Franse tuin, het kasteel of het park.

Beste prijs garantie

Boeken
Junior Suite Chateau d'Artigny

Junior suite

Deze luxe en ruime appartementen, gelijkvloers of met een verdieping bieden het hoogste kwaliteits- en comfortniveau voor een langer verblijf. U geniet van een intieme, warme sfeer en een prachtig uitzicht over het kasteel, de tuinen of het park.

Kamer Deluxe

Ruimte, charme, elegantie, de Deluxe kamers bieden een geraffineerde omgeving: stijlvolle meubels en een ruime kamers, met sfeervolle kleuren, zowel in het Kasteel als in de Cité des Parfums. U geniet van het uitzicht op de Indrevallei, de Franse tuinen of de bossen van het domein.

Chambre Supérieure Chateau d'Artigny

Kamer Superior

Smaakvol ingericht met meubels uit de tijd. Als u in het Kasteel verblijft, geniet u vanuit uw kamer van uitzicht op de rivier en de vallei of de Franse tuinen.

Kamer Tradition

Gezellig kamers met een tweepersoonsbed, gelegen in het kasteel of in het Paviljoen van Ariane met een prachtig uitzicht over de Indrevallei, het park of het kasteel.

Chambre Classique Chateau d'Artigny

Kamer Classic

Kleine zolderkamers in het Kasteel of in het Paviljoen van Ariane. Alle kamers beschikken over een tweepersoonsbed.